Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fogszabályzós napló-A kezdetek

2012.07.04

                      Fogszabályzós napló-A kezdetek

Nagyon sokan félnek a fogszabályzós élettől, mert kicsit furán hangzik de "rémisztő" . Nincs popcorn, se rágó, és igazából meg kell tanulnod beszélni, újra. Először bemenni a suliba fogszabályzóval egy kész kihívás. Félsz. Mi lesz most? Hogy takarjam el a számat? Mi lesz ha beszólogatnak? Ilyen kérdések kavarognak a fejedben. És mivel nagy valószínűséggel én is át fogom élni ezeket a dolgokat, méghozzá közel 2 hónap múlva 2012 szeptemberében. Gondoltam el kezdem írni ezt a naplót, hogy lássátok milyen egy fogszabályzós lány élete. De csak szépen sorjában...

2011. október 16. vasárnap

1 és fél óra várakozás után végre behívtak. El sem hiszem.

-Szia.

-Csókolom.

Meghúzta , és megnézte a fogszabályzómat ami egyenlőre csak kivehető volt . fogsz..jpg

-Hány éves is vagy? -kérdezte. Tudtam , hogy miért kérdezte. És nem volt egy túl kellemes gondolat.

-13.

-Mindenképpen új készüléket kapsz. Valószínűleg állandót.

 "Szinte biztosra vettem,hogy ilyen fejet vágtam, amikor megtudtam"Állandót...állandót...állandót. Víszhangzott a fejemben. Szinte elképzeltem magam ahogy fogszabályzóval a számban belépek a terembe és próbálok kinyögni valami köszönés félét az osztályfőnököm felé.

-Csó...csó..kolom. - és ekkor visszatértem a jelenbe.

-Nos..akkor szerintem ha már itt vannak menjenek el egy röntgenre.

Legszívesebben elkiáltottam magam, hogy: -MOST???

De nem tettem meg. Hanem átfáradtam anyukámmal a röntgen szobába.

Fülbevaló ki,és kezdődhetett minden újra,mert ne ez volt az első röntgen felvételkészítésem. Szinte hihetetlennek gondoltam, hogy újra azt a forgó dolgot kell lássam. És vége volt. Kisétáltam a kapun. Szerencsére nem volt helyben 72. 000 Ft-unk ,hogy azonnal ki tudjuk fizetni így feltudtam részben állítani egy képet magamról a fogszabályzómmal. Halvány rózsaszín. Ilyen sznű lesz. ;) Aztán ahogy egy közelebb értünk ahhoz az időponthoz amikor anyu befizeti a fogszabim árát, egy több kétséggel találtam szembe magam. Kissé utánna néztem a témának és rájöttem, hogy se popcorn, se rágó, szénsavas és rostos üdítők, rágós húsok stb. Minden étkezés után fogmosás, még a suliban is....huuh..ez húzos lesz, gondoltam. És ekkor erőt vettem magamon és megírtam a "Fogszabályzó pozítivumait" , kitettem a falamra és azzal a pár sorral hajtottam a fejemet a párnára.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Folytatás

(Blabla, 2015.11.18 18:23)

Mikor lesz folytatás?

 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség

Brigi (szerkesztő)

brigitta19980816@freemail.hu

Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 159201
Hónap: 793
Nap: 19