Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozás

Hello!  Ezen a honlapon sok érdekes témáról olvashatsz. Ötleteket az unalom ellen, egy kis önbizalom tréninget, sőt még ennél is több tippet mindenre amit csak el tudsz képzelni :) Sokan félnek attól, hogy fogszabályzót kell hordaniuk ezért gondoltam neki kezdek egy naplónak, ami szintén ezen a honlapon lesz méghozzá a kezdőlapon, és leírom a fogszabályzásom minden lépését, a véleményeim, a félelmeim , mindent.  Remélem tetszeni fog!   Nyugodtan nézz körül! ;)

                                            Me

Most kicsit magamról. Briginek hívnak. 14 éves vagyok. 2012. szeptember 7.-e óta fogszabályzós vagyok. És tudjátok mit. Nem szégyellem. Egy cseppet sem.  

Mit szoktam csinálni szabadidőmben? Társastáncolok versenyszinten, és úszom. Ezenkívül szerkesztem a honlapot, és írom a könyvemet aminek a címe: Liz a különc.Szeretek olvasni és filmeket nézni. Szoktam jógázni és futni is. És most kezdtem el a 6. naplómat írni. Ezeken kívül imádom a programokat, és SOHA SEM UNATKOZOM! Igen, ez a mottóm. ;)) 

Kedvenc sorozataim? A pletykafészek, Pretty Little Liars, Kínos. és kb. ennyi most. :DD

Kedvenc kajám? Hát van egy pár. Mondjuk palacsinta :))

Kedvenc énekeseim? Rihanna, Florida, Nicki Minaj, DJ Blend, Skrillex, Lil Wayne, LMFAO, David Guetta  és most kb. ennyi lenne.

Kedvenc színészeim? Jajj ez nehéz kérdés... :// Hát mondjuk Harrison Ford, Josh Hutcherson , Bud Spencer, Johnny Depp, Sandra Bullock és még a többi 50 db. xDD

Mottóm? Az előbb már említettem: Soha senki nem unatkozhat! Nem szabad pocsékolni az időt! És...Csak az veszít aki feladja!

Szeretem-e magam? Nem vagyok tökéletes de én így vagyok boldog.

 
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség

Brigi (szerkesztő)

brigitta19980816@freemail.hu

Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 162430
Hónap: 693
Nap: 36